TUTORIAL PER FER UNA CORONA PER HALLOWEEN / TOTS SANTS

Com que ja tenim al caure Halloween / Tots sants, avui aprendrem a fer una corona de Halloween per decorar la porta o la finestra.

ts1.JPG

Aquí t’ensenyem el tutorial explicat pas a pas i amb fotos.

Material:

• Llana negra i taronja per agulles de 3,5 mm

• Llana taronja per agulles de 4 o 4,5 mm
• Perlé blanc
• Fil negre
• Cinta de lli de color taronja
• Feltre negre, taronja i groc
• Tul negre
• Agulla de cosir i agulla llanera amb punta
• Agulles de teixir de 2,5 mm
• Ganxet de 3 mm
• Filferro
• Cola tèxtil
• Fil de pita
• Buata, cotó sintètic, cotó o un altre material per omplir

• Per l’escombra farem servir una branca; unes branquetes o herbes seques; cola i filferro. O en tot cas,  un pal i llana de color beix.

Farem un cercle amb 3 voltes de filferro (1) d’uns 20 cm de diàmetre. Amb la llana grossa taronja i el ganxet i ho folrarem tal com indiquen les fotos (2, 3 i 4). Unim amb un punt baix per tancar (5) i amaguem la llana sobrant amb ajuda de l’agulla llanera (6).

ts2.png
Fer un cercle amb filferro i folrar amb llana taronja.

Tallem 13 tires de la cinta taronja d’uns 30 cm, tirem del cordó arrufant la cinta i lliguem amb dos nusos (7). Amb el cordó sobrant lliguem les nostres flors al voltant de la corona (8 i 9), ho assegurem amb dos nusos i tallem el que sobre.

ts3.png
Cobrir amb flors fetes amb la cinta taronja

Teixim les cames amb “punt jersey”, per a això vam muntar 15 punts en llana negra i teixim 1 volta del revés, 1 volta del dret, canviem a llana taronja i teixim altres 2 voltes, anem alternant els colors cada dues voltes fins que les nostres cames mesurin uns 13 cm. Tanquem els punts, tallem un bri llarg i amb l’agulla llanera cosim la costura (10), omplim amb una mica de buata, tanquem les vores i travessem amb un filferro que sobresurti només per baix un parell de centímetres.

ts4.png
Aquest requadre ha de mesurar 11 cm x 8 cm.

Calquem el dibuix de les sabates en un paper, el retallem i el fem servir de plantilla per marcar el contorn amb feltre negre, 4 vegades, retallem (11) i cosim a punt festó tot al voltant excepte l’obertura superior. Omplim amb una mica de buata i clavem el filferro de les cames a la buata de la sabata. Cosim la sabata a la mitjana amb unes puntades discretes (12).

ts5.png
Teixir cames, fer les sabates amb feltre, omplir amb buata i filferro i unir-ho tot.

Per fer el barret de bruixa tallem un rectangle de feltre negre de 25 cm x 20 cm, marquem el centre i dobleguem fent un triangle, retallem deixant 1 cm de marge i cosim amb puntada invisible pel que serà la part exterior començant per dalt.

ts6.png
Retallar un triangle de feltre negre de 25 cm x 20 cm.

Abans d’acabar de cosir fins a baix retallem el sobrant de feltre (13) i fem uns talls longitudinals de mig centímetre a la base separats 1 cm aproximadament (14).

ts7.png
Igualar la base del con, fer 2 cercles de 15 cm de diàmetre, foradar 7 cm al centre d’1 d’ells, ficar el con amb uns talls en la vora inferior i enganxar.

Per a la base de la gorra retallem dos cercles de feltre negre de 15 cm de diàmetre i al centre d’un d’ells vam obrir un forat circular de 7 cm. Fiquem el con per aquest forat i enganxem la vora dels talls per la part de sota (14), després enganxem l’altre cercle a manera de tapa.

ts8.png
Cobrir la base del barret amb l’altre cercle i esclafar amb la mà.

El xafem amb la mà i subjectem el plec que es forma amb un parell de puntades (16). Per adornar retallem una tira de feltre taronja de mig cm d’ample i un quadrat groc de 2 cm x 2 cm. Fem dues corts al quadrat per passar la tira de feltre i ho enganxem en el barret. Després ho dobleguem cap enrere i ho subjectem amb una altra puntada (17).

ts9.png
Decorar amb feltre i doblegar cap enrere per aplanar.

Fem 3 flors més amb la cinta taronja i altres 3 amb el tul negre i les enganxem per la part de baix-esquerra de la nostra corona (19 i 20), tapem el forat que queda pegant la gorra. Col·loquem l’escombra (21) subjectant amb dues puntades al filferro de la corona. Retallem un cercle de feltre negre d’uns 20 cm per tapar la part del darrere (18). Amb agulla llanera i perlé blanc fem uns cordons per als botins i llest.

ts10.png
Enganxem una tapa de feltre negre per darrere, les flors de tul i cinta i en el buit el barret. Cosim l’escombra.

I ja tenim la nostra corona de Halloween / Tots sants!!!

ts11.png

Et recordem que tots aquests articles els pots trobar a la nostra web. Visita-la!

I segueix el nostre Facebook per estar informat de totes les novetats.

FONTS:

http://mientrascuchufletaduerme.blogspot.com.es/

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s