COM FER UNA MANTA DE LLANA

Com que fa pocs dies que hem entrat a la tardor, ens ve molt de gust ensenyar-vos a teixir coses que us faran molt de servei per aquestes dates.
Avui aprendrem a fer una manta de llana amb una decoració de quadres en diferents tonalitats

Aquesta manta és molt senzilla de fer i queda molt bé. Per teixir-la hem fet servir agulles del número 5 i el punt emprat és aquell en el que es fan totes les passades a la dreta.

manta 1

Com podeu veure, hem utilitzat dos tipus de llana amb dues tonalitats diferents: el cru i el verd, tot i que podeu utilitzar els colors que vulgueu i que millor s’adaptin als vostres gustos.

A l’esquema següent, es mostra com fer la manta, que es teixeix a base de tires de quadres.

manta 2.png

Com teixir la tira de color cru: Amb un fil de cada color, muntar 34 punts i teixir 18 cm amb el punt que es fan totes les passades a la dreta.(56 passades aprox.) En arribar als 18 cm, canviar i teixir amb els dos brins en color cru fins a obtenir un quadrat de la mateixa mida que l’anterior. Repetir aquests dos quadrats fins a obtenir una tira de 12 quadrats de llarg.

Com teixir la tira de color verd: Amb dos brins verds, muntar 34 punts i teixir 18 cm amb el punt que es fan totes les passades a la dreta (56 passades aprox.) En arribar als 18 cm, canviar i teixir amb un bri de cada color, fins a obtenir un quadrat de la mateixa mida que l’anterior. Repetir aquests dos quadrats fins a obtenir una tira de 12 quadrats de llarg.

Com muntar la manta: Teixir 4 tires verdes i 3 tires crues i unir-les segons l’esquema. Es poden unir pel revés amb un ganxet o bé amb una agulla llanera.

manta 3.jpg

Aquesta manta està feta per un llit individual, així que les mesures variaran depenen de per a què la vulgueu fer. A més, com podeu veure, aquesta tasca és molt senzilla de fer, tant per expertes com per a principiants.

Esperem que us hagi agradat.

Et recordem que tots aquests articles els pots trobar a la nostra web. Visita-la!

I segueix el nostre Facebook per estar informat de totes les novetats.

FONTS:

https://labufandadelana.wordpress.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s